210 52.48.646 info@thetraveltribe.gr
210 52.48.646 info@thetraveltribe.gr

Ινδία
Χρυσό Τρίγωνο

0
Group Tour
Από1,480€
Group Tour
Από1,480€
Φόρμα Κράτησης
Enquiry Form
Όνομα*
Επίθετο*
Email*
Τηλέφωνο Επικοινωνάς*
Επιθυμητή Ημερομηνία Αναχώρησης *
Αριθμός ατόμων*
Μήνυμα*
* Συμφωνώ με την Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
The tour is not available yet.

Προχωρήστε με την κράτηση

Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Adding item to wishlist requires an account

2368

6 λόγοι για να μας επιλέξετε

 • Είμαστε η καλύτερη επιλογή σας για Ασία - Αφρική - Λατινική Αμερική και Κούβα
 • Έχουμε και μπορούμε να σχεδιάσουμε το ταξίδι των ονείρων σας
 • Προσφέρουμε πραγματικό value for money στα ταξίδια μας
 • Παρέχουμε Έλληνες ή ελληνόφωνους ξεναγούς - group leaders στα περισσότερα οργανωμένα μας ταξίδια
 • Ταξιδεύουμε σε μικρές παρέες ώστε ο καθένας από εσάς να λαμβάνει τη προσοχή που του αξίζει
 • Σε κάθε ταξίδι μας παρέχουμε δωρεάν ασφάλιση περίθαλψης με κάλυψη ακύρωσης έως 1000€

Ρωτήστε μας

Είμαστε εδώ για κάθε σας απορία

210 5248646
info@thetraveltribe.gr

10 μέρες - 8 νύχτες | Deluxe Package
Αναχωρήσεις: Πέμπτη - Παρακευή
Αθήνα
Δελχί
Min Age : 8+
Αριθμός Ατόμων : 25

Λίγα λόγια...

Ένα εισιτήριο δε φτάνει. Απαραίτητη προϋπόθεση για να έχεις φτάσει μέχρι την Ινδία, είναι να έχεις κάνει μια υπέρβαση του εαυτού σου. Να έχεις αποτινάξει το δυτικό τρόπο σκέψης με τον οποίο έχεις γαλουχηθεί, να έχεις ξεχάσει ότι μέχρι σήμερα θεωρούσες δεδομένο, να έχεις τη διάθεση να εξηγήσεις τα πράγματα από την αρχή.

Αν και τη χώρα ακολουθεί μια πολύχρονη προκατάληψη για τα επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής, αυτό ισχύει μόνο ως ένα βαθμό. Η Ινδία, είναι μια χώρα που συνεχώς αλλάζει πρόσωπο, υιοθετώντας νέους τρόπους, νέα ήθη, νέα έθιμα, τα οποία άλλοτε προσαρμόζει στις δικές της ιδιαίτερες συνθήκες και άλλες φορές τα αντιγράφει απλά για να συμβαδίσει με τον δυτικό τρόπο ζωής.

Είναι μια εμπειρία μύησης σε έναν κόσμο όπου τα όρια μεταξύ μύθου και πραγματικότητας, χαράς και λύπης, λογικού και παράλογου, κατορθώνουν και παραμένουν για πάντα ρευστά.  Θα είναι όμως για πάντα, η χώρα του Shiva και της Shakti.

Πρόγραμμα

1η μέραΑθήνα – Δελχί

Συγκέντρωση στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος 3 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Πτήση για Νέο Δελχί μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Πρωτεύουσα της Ινδίας από το 1911, το Νέο Δελχί είναι μια δραστήρια μητρόπολη που συνδυάζει με επιτυχία το αρχαίο με το σύγχρονο. Σχεδιάστηκε από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Λούτιενς δίπλα στο παλαιό Δελχί και συνδέεται γεωγραφικά με αυτό με ένα δίκτυο από στενούς δρόμους, παρηκμασμένα σπίτια και μικροσκοπικά μαγαζιά.

2η μέραΔελχί (ξενάγηση Παλιό Δελχί)

Άφιξη στο Δελχί και μεταφορά στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Άμεση παραλαβή δωματίων και διανυκτέρευση. Το μεσημέρι, μετά την ξεκούρασή μας από το ταξίδι, αναχώρηση για την πρώτη μας γνωριμία με την πρωτεύουσα της Ινδίας. Θα επισκεφθούμε το Rajghat, το σημείο που αποτεφρώθηκε ο πατέρας του Ινδικού έθνους Mahatma Gandhi και το μουσείο Gandhi Smriti όπου φυλάσσονται και εκτίθεται στο κοινό πολλά προσωπικά αντικείμενα του μεγάλου αυτού ηγέτη και ξετυλίγεται η ιστορία του ως την ημέρα που δολοφονήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 1948. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στα σημαντικότερα μνημεία στο Παλαιό Δελχί. Μεταξύ αυτών, το Κόκκινο Φρούριο χτισμένο στις αρχές του 17ου αιώνα από κόκκινη πέτρα. Τα τείχη του εκτείνονται για δύο και πλέον χιλιόμετρα για την προστασία από ξένους εισβολείς, όμως δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν του Σιχ και τους Βρετανούς κατακτητές. Σε αυτό το  φρούριο, ο Νεχρού ύψωσε την σημαία της ανεξαρτησίας της Ινδίας από τους Βρετανούς στις 15/08/47 με την τελετή να πραγματοποιείται έκτοτε κάθε χρόνο την ίδια μέρα από τον εκάστοτε πρωθυπουργό.  Ακριβώς απέναντι, ο  ναός Digambar Jain, χτισμένος από κόκκινο αμμόλιθο το 1526, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με τις περίτεχνα σκαλιστά και τις επιχρυσωμένες ζωγραφιές στους τοίχους ενώ ο ναός Gurundwara – της κοινότητας των Σιχ – θα μας εντυπωσιάσει για τον περίτεχνο εσωτερικό διάκοσμο και θα μας ανοίξει ένα παράθυρο στον τρόπο λατρείας των πιστών αυτού του δόγματος στον Guru HarKrishan Sahib, τον 8ο γκουρού αυτής της θρησκείας που έζησε και έδρασε στα μέσα του 17ου αιώνα. Σε κοντινή απόσταση από το φρούριο θα επισκεφτούμε to Jama Masjid το μεγαλύτερο τζαμί στην Ινδία που κατασκευάστηκε κατόπιν εντολής του Jahan (1638 – 1648), εγγονού του μεγάλου Akbar, ο οποίος κατασκεύασε και τις οχυρωμένες αυτοκρατορικές εγκαταστάσεις στο Red Fort. Η μάλλον κοπιαστική ανάβαση στους μιναρέδες θα σας αποζημιώσει με την εκπληκτική θέα της πόλης πάνω από τις στέγες των σπιτιών (οι επισκέπτες πρέπει να καλύπτουν χέρια, πόδια και κεφάλι και να αφήσουν τα παπούτσια τους πριν εισέλθουν στο τζαμί, στις δε γυναίκες δεν επιτρέπεται η ανάβαση στους μιναρέδες χωρίς άνδρα συνοδό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο & διανυκτέρευση.

 • Το μουσείο Gandhi Smriti είναι κλειστό κάθε Δευτέρα.

3η μέραΔελχί (ξενάγηση Νέο Δελχί)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη δεύτερη γνωριμία μας με την πόλη. Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας περνώντας από τη λεωφόρο Rajpath με τα εντυπωσιακά κυβερνητικά κτίρια, το Προεδρικό Μέγαρο, το Κοινοβούλιο και την Πύλης της Ινδίας (μνημείο πεσόντων του Α’ παγκοσμίου πολέμου). Επόμενος σταθμός μας ο ψηλότερος μιναρές στον κόσμο, ο Qutub Minar, χτισμένος στις αρχές του 13ο αιώνα, πιστεύεται ότι χτίστηκε για να σηματοδοτήσει την απαρχή της μουσουλμανικής ηγεμονίας στην Ινδία. Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας περνώντας από τη λεωφόρο Rajpath με τα εντυπωσιακά κυβερνητικά κτίρια, το Προεδρικό Μέγαρο, το Κοινοβούλιο και την Πύλης της Ινδίας (μνημείο πεσόντων του Α’ παγκοσμίου πολέμου). Επόμενη στάση στη σημερινή μας ξενάγηση είναι στον Τάφο του Χουμαγιούν που αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία του Ταζ Μαχάλ στην Άγκρα την περίοδο που στη χώρα επικρατούσε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική άνθηση. Ο εντυπωσιακός ναός Swaminarayan Akshardham που θα επισκεφθούμε ακολούθως, είναι ένας μεγαλοπρεπής ναός, επιτομή της Ινδικής αρχιτεκτονικής και παράδοσης που χτίστηκε σε μόλις 5 χρόνια απασχολώντας 11000 τεχνίτες και εθελοντές. Τελευταία στάση στη σημερινή μας ξενάγηση ο ναός Bahai, χτισμένος σε σχήμα λωτού, αφιερωμένος δόγμα Bahai που κηρύττει την ενότητα ανθρώπων και θρησκειών. Ο ναός το βράδυ φωταγωγείται προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο θέαμα γαλήνης και ευδαιμονίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 • Το τζαμί Jama Masjid παραμένει κλειστό κατά τη διάρκεια της προσευχής από 12.15 μ.μ ως 13.45 μ.μ

4η μέραΔελχί – επίσκεψη Askhardham - ναός ISCKON - προσευχή Aarti στον ποταμό Yamuna - Άγκρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε οδικώς για Άγκρα μέσω του αυτοκινητόδρομου Γιαμούνα. Πριν αφήσουμε πίσω την πόλη των 18 εκατομμυρίων, θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό ναό Swaminarayan Akshardham ένα μεγαλοπρεπή ναό, επιτομή της Ινδικής αρχιτεκτονικής και παράδοσης που χτίστηκε σε μόλις 5 χρόνια απασχολώντας 11000 τεχνίτες και εθελοντές. Σε απόσταση 2 περίπου ωρών από το Δελχί, στην πόλη Μαθούρα θα επισκεφθούμε το παλάτι Kusum Sarovar που θα μας χαρίσει από τις ωραιότερες φωτογραφίες μιας και περιβάλλεται από λίμνη ενώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση, θα συνεχίσουμε προς την πόλη Βριντάβαν για να επισκεφθούμε τον ναό ISCKON, αφιερωμένου στον θεό Krishna όπου κανείς μπορεί να δει να συνυπάρχουν πολλοί δυτικοί που έχουν ασπαστεί το δόγμα-κίνημα του Hare Krishna και ζουν μια ζωή ήρεμη και απλή, επικεντρωμένη στην λατρεία του Krishna και του Srila Prabhupada, πνευματικού δασκάλου και συν-ιδρυτή του κινήματος. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και χρόνος για μικρή ανάπαυλα.Το απόγευμα, θα μεταφερθούμε στις όχθες του ποταμού Γιαμούνα και θα επιβιβαστούμε σε βάρκα ώστε να απολαύσουμε την τελετή Aarti, μια ιδιαίτερα μυσταγωγική τελετή που γίνεται από τους πιστούς και τους ιερείς για να ευχαριστήσουν τους θεούς για το τέλος της ημέρας. Συνεχίζουμε οδικώς για Άγκρα όπου και θα φτάσουμε το βράδυ. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο & διανυκτέρευση.

5η μέραΆγκρα - ξενάγηση Taj Mahal & Agra Fort

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την επίσκεψή μας  στο εντυπωσιακό μνημείο-σύμβολο της αγάπης Taj Mahal. Χρειάστηκαν 22 χρόνια και 20000 άντρες για να το χτίσουν ενώ τα μάρμαρα μεταφερόταν από 1000 ελέφαντες 20 0μίλια μακριά από την Agra. Χτισμένο από τον σουλτάνο Σαχ Τζαχάν στα μέσα του 17ου αιώνα, σαν δείγμα αγάπης προς τη γυναίκα του Mumtaz Mahal, η οποία πέθανε στη γέννα του 13ου παιδιού τους, το Taj Mahal είναι πράγματι ένα από τα θαύματα του κόσμου. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να θαυμάσετε αυτό το σημαντικό κομμάτι αρχιτεκτονικής με τις τέλειες αναλογίες και τις απαράμιλλες ένθετες διακοσμήσεις. Στάση για μεσημεριανό γεύμα.  Ακολούθως θα επισκεφθούμε το επιβλητικό φρούριο της Άγκρα χτισμένο το 1565 στις όχθες του ποταμού Yamuna που περιβάλλεται από διπλά τείχη τα οποία ξεπερνάνε τα 20 μέτρα ύψος και αποτελείται – στο εσωτερικό του – από μια σειρά παλατιών και κήπων που συνθέτουν μια ολόκληρη πόλη. Τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια του φρουρίου είναι το Dewan-e-Am, η αίθουσα των δημοσίων ακροάσεων όπου ο αυτοκράτορας συναντούσε τους επισήμους και άκουγε τους ικέτες και το Dewan-e-Khas, την αίθουσα των ιδιωτικών ακροάσεων όπου δεχόταν τους ξένους αξιωματούχους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο μέρας ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 To Taj Mahal είναι κάθε Παρασκευή κλειστό για το κοινό

6η μέραΆγκρα - Φατεχπούρ Σικρί – ταμιευτήρας νερού Chand Baori - Τζαϊπούρ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση οδικώς για Fatehpur Sikri που ιδρύθηκε από τον αυτοκράτορα Ακμπάρ (Akbar) και που θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους αφού υπό την ηγεσία του, η κυριαρχία των Μογγόλων εξαπλώθηκε σε ολόκληρη σχεδόν την Ινδία. Χτίστηκε στο σημείο που ο Shaik Salim προφήτεψε τη γέννηση του γιου του. Έτσι κατασκευάστηκε το Φάτεχπουρ Σίκρι (νικητήρια πόλη). Το 1580, λίγα χρόνια μετά την αποπεράτωση της κατασκευής του, το Fatehpur Sikri εγκαταλείφθηκε λόγω ανεπάρκειας νερού. Στην πόλη παραμένουν σχεδόν αλώβητα τα εντυπωσιακά παλάτια και ναοί, κάνοντάς την από τα σημαντικότερα μνημεία της χώρας. Μικρή στάση για μεσημεριανό γεύμα και αμέσως μετά αναχώρηση οδικώς για Τζαϊπούρ με επίσκεψη  καθ’ οδόν στον χτισμένο τον 9ο αιώνα ταμιευτήρα νερού Chand Baori στο χωριό Abhaneri. Με βάθος πάνω από 20 μέτρα και 13 ορόφους, ο ταμιευτήρας αποτελείται συνολικά 3500 σκαλιά σε απόλυτη συμμετρία που κατεβαίνουν σε βαθμιαία μειούμενη κλίμακα στον πάτο του πηγαδιού. Συνεχίζουμε για τα τελευταία χιλιόμετρα που μας απομένουν  για την Ροζ την Τζαϊπούρ. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και  διανυκτέρευση.

7η μέραΤζαϊπούρ - Amber Fort & Babu Market

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το κάστρο Amber χτισμένο στον ομώνυμο λόφο 11 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη , το οποίο ήταν μέχρι το 1728 το διοικητήριο της πόλης. Ο μαχαραγιάς Μαν Σινγκ, διοικητής των πολεμιστών Ρατζπούτι στον στρατό του μεγάλου Μογγόλου αυτοκράτορα Άκμπαρ, έχτισε αυτό το φρούριο με τα πολυτελή διαμερίσματα σε παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Ρατζπούτ, ενώ διαμόρφωσε σε μογγολική αρχιτεκτονική τους κήπους, στην πλαγιά του λόφου, στα 1592. (Η ανάβασή μας στο φρούριο θα γίνει με ελέφαντες απολαμβάνοντας τη θέα των κήπων καθώς ανεβαίνουμε). Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στην Τζαϊπούρ, γνωστή και ως ΄Ροζ Πόλη΄, άρρηκτα συνδεδεμένη με την φιλοξενία μιας και  για πρώτη φορά βάφτηκε το 1853 για να υποδεχτεί τον Βρετανό πρίγκηπα Alfred. Η σημερινή μας ξενάγηση θα καταλήξει στην τοπική αγορά Babu, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα μαγαζιά, να κάνετε το απαραίτητο παζάρι τιμών με τους εμπόρους για τις αγορές σας και να αισθανθείτε τον παλμό της πόλης που είναι ξακουστή για τα μεταξωτά υφάσματα και τα ξυλόγλυπτα έργα τέχνης ή από μάρμαρο. Η σημερινή μέρα θα ολοκληρωθεί με βόλτα με rick shaw – το πιο δημοφιλές μέσο μετακίνησης στην Ινδία – και ομολογουμένως και το πιο διασκεδαστικό!  Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ανάπαυση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 • Σύμφωνα με απόφαση της Ινδικής κυβέρνησης σε σχέση με την ασφάλεια των ταξιδιωτών, έχει μειωθεί ο αριθμός ελεφάντων και επιβαινόντων σε αυτούς. Σε περίπτωση που λόγω συνθηκών (υψηλή ζέστη) δεν είναι εφικτή η ανάβαση με ελέφαντες, τότε αυτή θα πραγματοποιηθεί με jeep.

8η μέραΤζαϊπούρ - ξενάγηση πόλης & μουσικοχορευτική παράσταση με τους Τσιγγάνους του Ρατζαστάν

Μετά το πρωινό θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας στην Τζαϊπούρ με επίσκεψη στο παλάτι του Μαχαραγιά, πρώην βασιλική κατοικία και νυν μουσείο τμηματικά. Μικρό μέρος του χρησιμοποιείτε ακόμα από τη βασιλική οικογένεια. Εντυπωσιακή είναι και η συλλογή από όπλα που φιλοξενείτε στο παλάτι. Στη συνέχεια θα δούμε το αστεροσκοπείο Jandar Mantar, το οποίο διαθέτει αξιοθαύμαστα και εξαιρετικά ακριβή εργαλεία μέτρησης του χρόνου και των ουράνιων σωμάτων, το πιο δημοφιλές από τα 5 αστεροσκοπεία της Ινδίας, χτισμένο από τον επιστήμονα Sawai Jai Singh. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την εντυπωσιακή πρόσοψη Hawa Mahal, γνωστή και ως ‘Παλάτι των Ανέμων’ που χτίστηκε ώστε οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να μπορούν να παρακολουθούν τις επίσημες παρελάσεις αλλά και την καθημερινή ζωή στο δρόμο χωρίς να φαίνονται απ’ έξω. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο μέρας ελεύθερο. Το βράδυ μεταφορά στο Niran Nawayan Palace, παλιό παλάτι που έχει μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο (world heritage hotel) για να παρακολουθήσουμε  μια φαντασμαγορική μουσικοχορευτική παράσταση με φολκλορικούς ήχους και χορούς των τοπικών φυλών Τσιγγάνων του Ρατζαστάν (περιλαμβάνεται δείπνο σε μπουφέ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

9η μέραΤζαϊπούρ – Άλγαρ – Δελχί

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Δελχί. Καθ’ οδόν θα σταματήσουμε στην ιστορική πόλη Alwar (Άλγαρ) που χρονολογείται πολύ πριν τον 15ο αιώνα για να επισκεφθούμε το παλάτι με την εξαιρετική τεχνοτροπία – μείγμα ισλαμικής και ινδικής αρχιτεκτονικής καθώς και την τεράστια δεξαμενή νερού που χρησιμοποιούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες του παλατιού σε νερό αλλά κυρίως για να δροσίσουν τα δωμάτια από την ανελέητη ζέστη του Ρατζαστάν.  Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και συνεχίζουμε οδικώς για Δελχί όπου θα φτάσουμε το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

10η μέραΔελχί - Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση της επιστροφής με ενδιάμεση στάση.

Σημείωση: Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί για την καλύτερη και ποιοτικότερη διεκπεραίωσή του χωρίς να παραληφθεί καμία από τις επισκέψεις, ξεναγήσεις και δραστηριότητες που περιλαμβάνονται.

Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω ενδιάμεσου σταθμού με Gulf Air (ή με Turkish Airlines, Emirates, Etihad & Qatar Airways με την αντίστοιχη επιβάρυνση)
 • 8 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* αστέρων (τοπικής διαβάθμισης/κατηγοριοποίησης)
 • Πρωινό και βραδινό γεύμα σε μπουφέ καθημερινά
 • 4 μεσημεριανά γεύματα σε τοπικά εστιατόρια
 • Μετακινήσεις/περιηγήσεις/ξεναγήσεις/επισκέψεις με κλιματιζόμενο ιδιωτικό αυτοκίνητο / πούλμαν και τοπικούς Αγγλόφωνους ξεναγούς
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία
 • Ανάβαση με ελέφαντες στο φρούριο Amber Fort στην Τζαϊπούρ
 • Δείπνο με παραδοσιακή μουσική και χορό από τους ‘Τσιγγάνους του Ρατζαστάν’ (αντί του δείπνου στο ξενοδοχείο διαμονής)
 • Αγγλόφωνοι τοπικοί ξεναγοί
 • Ελληνόφωνος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας (μίνιμουμ 10 άτομα συμμετοχή στο πρόγραμμα)
 • Φιλοδωρήματα για ξεναγούς/οδηγούς/αχθοφόρους
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
 • Ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που περιλαμβάνει και κάλυψη για covid19 καθώς και έξοδα ξενοδοχείου καραντίνας έως του ποσού των 1500 ευρώ ανά άτομο (η ασφάλιση ισχύει για άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 70ο έτος ηλικίας τους)
 • Ενημερωτικό έντυπο

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων σύνολο 375 € (σε περίπτωση διαφοροποίησης των φόρων την στιγμή της έκδοσής εισιτηρίων λόγω διεθνούς αύξησης της τιμής των καυσίμων και των χρεώσεων handling αεροδρομίων, όποια διαφορά προκύπτει, καλύπτεται από τον πελάτη)
 • Έξοδα έκδοσης βίζας Ινδίας (εκδίδεται ηλεκτρονικά με κόστος περίπου 50 USD)
 • Late check out από το ξενοδοχείο διαμονής στο Δελχί με κόστος 60 € ανά άτομο (συμπεριλαμβάνεται και βραδινό γεύμα)
 • Έξτρα γεύματα, ποτά, αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό, ροφήματα
 • Έξοδα προσωπικής φύσης, κλήσεις εξωτερικού, laundry service, κλπ.
 • Ότι δεν αναφέρεται ως περιλαμβανόμενο
Ξενοδοχεία Προγράμματος
Πόλη Διαν/σεις Ξενοδοχεία 5* Website
Δελχί 2 Vivanta By Taj Dwarka Vivanta New Delhi, Dwarka
Άγκρα 2 Crystal Sarovar Premiere Crystal Sarovar Premiere
Τζαϊπούρ 3 Radisson City Center Radisson City Center
Δελχί 1 Vivanta By Taj Dwarka Vivanta By Taj Dwarka

Πληροφορίες διαμονής

Τα ξενοδοχεία είναι τοπικής κατηγοριοποίησης, έχουν επιλεγεί ώστε τα standards τους να είναι εφάμιλλα των αντίστοιχων Δυτικών.

Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμα τη στιγμή της κράτησης, θα επιβεβαιωθούν άλλα εφάμιλλης ποιότητας και κατηγορίας.

Τιμή Group 17/02/2023 & 03/03/2023
Αριθμός ατόμων Ανά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο Επιβάρυνση μονόκλινου
15 minimum άτομα 1.480,00€ 380,00€

Σημείωση: Σε περίπτωση συμμετοχής 10-14 ατόμων, η εκδρομή δεν ακυρώνεται, αλλά πραγματοποιείται με επιβάρυνση 100 € ανά άτομο

Οι ανωτέρω τιμές σε € ευρώ, υπολογισμένες σε ειδικό ναύλο για μεμονωμένα -ατομικά πακέτα, αφορούν διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους.

Εάν υπάρξει διαφοροποίηση στους φόρους, οι τιμές θα τροποποιηθούν ανάλογα.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας στον ειδικό ναύλο ο πελάτης μπορεί είτε να επιλέξει άλλη ημερομηνία στην οποία υπάρχει η αντίστοιχη διαθεσιμότητα ή να επιβαρυνθεί την διαφορά στον αμέσως επόμενο διαθέσιμο ναύλο.

Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της διαμονής αλλά και πραγματοποίησης του ταξιδιού με  Emirates, Qatar Airways, Etihad & Turkish Airlines με επιβάρυνση ανάλογη της διαθεσιμότητας τη στιγμή της κράτησης

Για οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση, επέκταση διαμονής ή σχεδιασμό του ταξιδιού σας επικοινωνήστε μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας μας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μαζί το ταξίδι σας έτσι όπως το ονειρεύεστε.

Highlights

Οι πιο αξιοσημείωτες στιγμές στο ταξίδι σας!

 • Το κόκκινο φρούριο-παλάτι-οχυρό Lal Quilal (Red Fort) φτιαγμένο από κόκκινο ψαμμίτη, το πρώτο που κατασκευάστηκε από τον αυτοκράτορα Shahjahan (της δυναστείας των Munghal)
 • Το εντυπωσιακό τζαμί Jama Masjid με την εκπληκτική θέα από τους μιναρέδες στην πόλη του Δελχί
 • Το μουσείο Ghandi Smriti αφιερωμένο στον Γκάντι, τον μεγαλύτερο ίσως ειρηνιστή πολιτικό που γνώρισε τόσο η Ινδία όσο και ο υπόλοιπος κόσμος
 • Το ανυπέρβλητο μνημείο της αγάπης Taj Mahal στην Άγκρα και το αντικρυστό Agra Fort, τόπος φυλάκισης του αυτοκράτορα Shahjahan που έχτισε το μνημείο για την αγαπημένη του
 • Ο ταμιευτήρας νερού Chand Baori στο χωριό Abhaneri, δείγμα εκπληκτικής γεωμετρικής αρχιτεκτονικής
 • Το φρούριο-παλάτι Fatehpur Sikri που καταδικάστηκε σε ερήμωση εξαιτίας της λειψυδρίας
 • Η ανάβαση στο Amber Fort στην Τζαϊπούρ πάνω σε ελέφαντα
 • Επίσκεψη στην πολύβουη και τεράστια αγορά Babu στην Τζαϊπούρ
 • Φολκλορική παράσταση με τους ‘Τσιγγάνους του Ρατζαστάν’ στον υπαίθριο χώρο του παλατιού Niran Nawayan
 • Το παλάτι της πόλης Alwar με τον εντυπωσιακό ταμιευτήρα νερού
Video
The Travel Tribe